Chord Gitar Lilin Herlina – Caping Gunung

Transpose : Autoscroll :
Intro : D Em A D
        D Bm F#m A D

D               Em
Ndek jaman berjuang
         A           D
Njur kelingan anak lanang
           Bm    F#m         A          D
Biyen tak  o...peni ning saiki ono ngendi

D            Em
Jarene wes menang
      A              D
Keturutan sing di gadang
      Bm   F#m           A         D
Biyen nate janji njur saiki opo lali

D
Ning gunung tak cadongi sego jagung
                                 Em     A
Yen mendung tak silihi caping gunung

A             Em
Sukur bisa nyawang
        A           D
gunung ndeso dadi rejo
     Bm    F#m          A            D
Dene ora ilang nggone podho loro lopo

Int : D Em A D
      D Bm F#m A D

D               Em
Ndek jaman berjuang
         A           D
Njur kelingan anak lanang
           Bm    F#m         A          D
Biyen tak  o...peni ning saiki ono ngendi

D            Em
Jarene wes menang
      A              D
Keturutan sing di gadang
      Bm   F#m           A         D
Biyen nate janji njur saiki opo lali

D
Ning gunung tak cadongi sego jagung
                                 Em     A
Yen mendung tak silihi caping gunung

A             Em
Sukur bisa nyawang
        A           D
gunung ndeso dadi rejo
     Bm    F#m          A            D
Dene ora ilang nggone podho loro lopo

Outro:
D    Bm   F#m            A          D
Dene ora ilang nggone podho loro lopo
Lihat Semua :
  • Chord Lilin Herlina