Chord Gitar Linda Ayunda – Ngalio Sing Adoh

Transpose : Autoscroll :
Intro : G C Am..D..
        C D G..

G        C
 wis tak dugo..
Am          D          Bm
 kowe bakal ninggalke aku..
      Em       Am
tak rasakno atiku loro..
       D
ra iso nerimo..

G    C
 ora popo..
Am       D           Bm
 aku wis iso ngikhlasno..
      Em         Am
wis dadi takdir uripku..
    D                     G
rasane roso mung iso dadi cerito..

Reff :
      G        C
 ngaliyo sing adoh..
     D           G
 ra usah mikir dowo..
     Am          D
 aku ra bakal ngalih..
       G
 masio kowe milih kae..

       G     C
 cukup ilingono..
      D              G
 roso sing wis tak bayangno..
         Am              D
 nek wis ora bahagia balio rene..
         Am
 yen wis ora bahagia..
 D                G
  aku sih iso nerimo kowe..

(spoke)
kowe nek wis ora bahagia
ra nggolek liyane
aku sih iso ngenteni kowe

G    C
 ora popo..
Am       D           Bm
 aku wis iso ngikhlasno..
      Em         Am
wis dadi takdir uripku..
    D                     G
rasane roso mung iso dadi cerito..

Reff :
      G        C
 ngaliyo sing adoh..
     D           G
 ra usah mikir dowo..
     Am          D
 aku ra bakal ngalih..
       G
 masio kowe milih kae..

       G     C
 cukup ilingono..
      D              G
 roso sing wis tak bayangno..
         Am              D
 nek wis ora bahagia balio rene..
         Am
 yen wis ora bahagia..
 D                G
  aku sih iso nerimo kowe..

Musik : G C Am D
        Bm Em Am..D..G..

Reff :
      G        C
 ngaliyo sing adoh..
     D           G
 ra usah mikir dowo..
     Am          D
 aku ra bakal ngalih..
       G
 masio kowe milih kae..

       G     C
 cukup ilingono..
      D              G
 roso sing wis tak bayangno..
         Am              D
 nek wis ora bahagia balio rene..
         Am
 yen wis ora bahagia..
 D                G      C  G
  aku sih iso nerimo kowe..
Lihat Semua :
  • Chord Linda Ayunda