Chord Gitar Loro Ati Official – Ati Nisun

Transpose : Autoscroll :
Intro : Am C Dm Am
        Am C G Em Am..

Am                 C
sing tak sawang.. amung kanggo riko
   Dm                        Am
ngugemi ati nisun kang angen angen..
Am                 C
sing tak tresno.. amung siji riko
        G
ra biso diganti,
      Em            Am  
amung riko sing ono ning ati nisun..

Int. Am C Dm Am

Am               C
sun rumati.. lan sun ngerteni
       Dm                         Am
tresno iki.. dudu nisun hang nduweni..
Am                   C
mung tak angen.. lan tak lalekaken
            G
nanging sengsoyo,
     Em          Am
gede roso tresno ning ati nisun..

Reff :
 Am               Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm                    Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 C                 Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
         G
 ra biso diganti,
       Em              Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Am                Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G                    Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C                    Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
           G
 salam tresnoku..
      Em              Am
 mugo riko langgeng selasawe..

Am
 yo mung siji slirahmu
 sing ono ning ati nisun
C
 ra bakal ilang
 tak jogo ning njero ati iki
Dm
 jalaran tresno,
 yo iku mergo kulino
Am
 nanging saiki,
 kowe ngadoh milih wong liyo..

Am
 ajur roso ning ati iki
                     C
yen ruh kowe mbi dek'e
nanging njogo ati
                   G
aku ikhlas lan legowo
               Em
tak dongakne kowe
                Am
bahagio mbi dek'e
yen wis dadi dalane
                 (Am)
ku nggolek ro liyane..

Am               C
sun rumati.. lan sun ngerteni
       Dm                         Am
tresno iki.. dudu nisun hang nduweni..
Am                   C
mung tak angen.. lan tak lalekaken
            G
nanging sengsoyo,
     Em          Am
gede roso tresno ning ati nisun..

Reff :
 Am               Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm                    Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 C                 Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
         G
 ra biso diganti,
       Em              Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Am                Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G                    Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C                    Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
           G
 salam tresnoku..
      Em              Am
 mugo riko langgeng selasawe..

 Am               Dm
  iki wujud katresnanku kanggo riko
         Dm               Am
 masio saiki riko wes ono sing nduweni..
 C                 Dm
  sak temene amung riko sing tak sayang
         G
 ra biso diganti,
       Em              Am
 mergo riko sing netep ning ati nisun..

 Am                Dm
  tak titipne roso tresno marang riko
        G                  Am
 mugo saiki riko mulyo lan bahagio
 C                    Dm
  tak pendem roso sak jroning dodo
           G
 salam tresnoku..
      Em              Am
 mugo riko langgeng selasawe..
           G
 salam tresnoku..
      Em              Am  
 mugo riko langgeng selasawe..