Chord Gitar Nanda Feraro feat. Yan Diasa – Ngerti Kertumu

Transpose : Autoscroll :
Intro : D E A F#m
        D E A..

   A                 F#m
mbiyen ku mbok sio-sio..
                D
nganggep ku ra ono..
           E
disepelek'ake..

   A                  F#m
mbiyen ku mbok loro-loro..
                  D
nyawang selisih moto..
                E
sering nggawe gelo..

    C#m               F#m
sak iki kowe teko mrene
                Bm
njalauk tak sepuro
               E
karo ngomong sayang..

Reff :
 A                      F#m
 aku wis ngerti karaktermu..
 D                     E
 ku wis eruh sifat aslimu..
    C#m                F#m
 mesti wae yo ono karepe..
                  Bm
 mung njupuk penake..
            E
 ra gelem sorone..

 A                        F#m
 aku wis ngerti ning kertumu..
 D                   E
 paham betul kelakuanmu..
  C#m                    F#m
 eruh banget sopo kowe iku..
           Bm                 E
 yen wis susah njaluk tulung aku..

Musik : A F#m D E
        A F#m D E

   A                 F#m
mbiyen ku mbok sio-sio..
                D
nganggep ku ra ono..
           E
disepelek'ake..

   A                  F#m
mbiyen ku mbok loro-loro..
                  D
nyawang selisih moto..
                E
sering nggawe gelo..

    C#m               F#m
sak iki kowe teko mrene
                Bm
njalauk tak sepuro
               E
karo ngomong sayang..

Reff :
 A                      F#m
 aku wis ngerti karaktermu..
 D                     E
 ku wis eruh sifat aslimu..
    C#m                F#m
 mesti wae yo ono karepe..
                  Bm
 mung njupuk penake..
            E
 ra gelem sorone..

 A                        F#m
 aku wis ngerti ning kertumu..
 D                   E
 paham betul kelakuanmu..
  C#m                    F#m
 eruh banget sopo kowe iku..
           Bm                 E
 yen wis susah njaluk tulung aku..

Outro : D
        syalalala syalalala
        E
        syalalala syalalala
        A E/G# F#m E
                 uuuuu
        D       E       A..
        yeee.. aa.. ha aha..