Chord Gitar NDX A.K.A – Korban Katresnan (feat. PJR)

Transpose : Autoscroll :
Em                      Am
Ciri - ciri mantan yang getun
(takon kabar.. takon kabar)
  D           Em
Siji takon kabar (yeee...)
  Am                      Em
kedua.. ngomomg kangen pengen ketemu
     C       D     Em
ke three khamu ngejak gue dolan...

Em
 Rosone tresno iki wes ilang
Am
 ibarat kembang kabor kanginan
D
 Gedene ombak nabrak karang
Em
Jembar ati nompo kasunyatan
Am
Aku iso gawe luweh loro
Em
ketimbang batinku ke sikso..
C  D     Em
..aku lungo.....

Am                Em
Pengapurane ora iso baleni tresno
Am                    B
ketimbang atiku mati alus..
ke loro .. loro..

Reff:
 Em               Am
 ilang roso katresnan...
      D           Em
 saikine dadi kenangan..
     Am
 ibarat godong gareng
      Em
 sing kabor kanginan
  C      D          Em
 atiku remuk ra karuan
 (lololololooooloolo)

 Em             Am
 Ati lan batin iki..
      D           Em
 ora iso.. tok apusi
     Am
 aku ngampet loro..
      Em
 neng njero dodo..
  C           D        Em
 atiku jembar koyo segoro

Em
Ikhlasno aku nggandeng wong lio
Am
roso sayang e ora gawe loro
D
wes rasah nangis wes rasah ngemis
Em
Cukup semene iki dalane
Am
eman - eman kasih sayangku
Em
eman eman lehku setia
C       D         Em
getun kui tibo mburi

Am                Em
Pengapurane ora iso baleni tresno
Am                    B
ketimbang atiku mati alus..
ke loro .. loro..

Reff (2x):
 Em               Am
 ilang roso katresnan...
      D           Em
 saikine dadi kenangan..
     Am
 ibarat godong gareng
      Em
 sing kabor kanginan
  C      D          Em
 atiku remuk ra karuan
 (lololololooooloolo)

 Em             Am
 Ati lan batin iki..
      D           Em
 ora iso.. tok apusi
     Am
 aku ngampet loro..
      Em
 neng njero dodo..
  C           D        Em
 atiku jembar koyo segoro
Lihat Semua :
  • Chord NDX A.K.A