Chord Gitar NDX A.K.A – Tresno Sing Nyoto (feat. Ken Nandung Saputra)

Transpose : Autoscroll :
Intro : B-Em..Bm..C..B...

Em                 Bm
teko banyu langit, ngayemke ati
C                  B
netes eluh iki, ngelingi dek wingi
Em                  Bm
roso sing tak jogo, ora bakal lungo
   C               B
senajan awakmu, terus gawe loro..

Em               Bm
ora mergo rupo, ora mergo bondho
C                        B
nanging roso tentrem, nyanding kroso ayem
Em               Bm
ojo gawe loro, cobo ngelingono
        C                        B
niat lahir batin bareng, tekan tuwo..

Reff:
        Em
  mripatku iseh permono
            Bm
  ndelokke tresno sing nyoto
        C
  aku yakin lan percoyo
            B
  kowe sing bakale biso..

         Em
  nyenengke ati iki
       Bm
  bebrayan dadi siji
          C
  mugo dijabahi
                 B
  marang sing kuoso..

       Em
ealah aduh dek pangapurane
         Bm
sumpah mati aku mung tresno sliramu
        C
ra ono niatku nglarani atimu
         B
rungokno aku percoyo aku..

       Em
jujur aku dek aku arep sambat
          Bm
krungu lambemu ngendiko sampun cekap
          C
tangisku netes nganti eluhku asat
         B
ojo ninggal aku..
          (Em)
ra bakal kuat..

Musik : Em..Bm..C..B..
        Em..Bm..C..B..

Reff:
        Em
  mripatku iseh permono
            Bm
  ndelokke tresno sing nyoto
        C
  aku yakin lan percoyo
            B
  kowe sing bakale biso..

         Em
  nyenengke ati iki
       Bm
  bebrayan dadi siji
          C
  mugo dijabahi
                 B
  marang sing kuoso..

        Em
  mripatku iseh permono
            Bm
  ndelokke tresno sing nyoto
        C
  aku yakin lan percoyo
            B
  kowe sing bakale biso..

         Em
  nyenengke ati iki
       Bm
  bebrayan dadi siji
          C
  mugo dijabahi
                 B
  marang sing kuoso..

Outro : Em..
Lihat Semua :
  • Chord NDX A.K.A