Chord Gitar NDX A.K.A – Water Paradise

Transpose : Autoscroll :
.
    G              D
yen sedino ora ngombe banyu surgo
Em               Bm             C
awak rasane lungkrah koyo digebuki
           G        D
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

Intro : G D Em Bm C G D..
        G D Em Bm C G D..

G
 ayo kumpul dadi siji
D
 seduluran tekan mati
Em
 familia indonesia
Bm
 jangan lupa bahagia
C
 ayo uwul sak kuate
G
 ndene-ndene ayo ngombe
D
 lalekno masalahmu
mending goyang bareng aku

G
 ojo lali campurane
D
 ben ora pengar ciune
Em
 penak mabur nang angkasa
Bm
 dikancani banyu surga
C
 nek kowe rumangsa
G
 ndx a.k.a familia
D
 ayo mabuk bareng
dunia milik kita bersama

Em     Bm
 ora eling perkorone
C             G
 yen lagi mumbul-mumbul
Em              Bm
 ndem-ndeman ngasi tekan wengi
C             D
 ra nggagas sopo wae..

Reff:
      G              D
  yen sedino ora ngombe banyu surgo
  Em               Bm             C
  awak rasane lungkrah koyo digebuki
             G        D
  pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

      G              D
  yen sedino ora kambon banyu surgo
  Em                    Bm               C
  malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
          G            D
  uteke dadi mikir bongso perkoro
             (G)
  sing ora cetho

G
 tresno kui ora penting
D
 ati cidro loro mikir
Em
 ngurusi dapuranmu
Bm
 marai ngelu utekku
C
 dituruti opo wae
G
 njaluk BH tak tembuske
D
 nek cawet tak nggo dewe
tak ijolke ciu wae

G
 untung wae ati iki
D
 gaweane sing kuoso
Em
 cubo neng madein chino
Bm
 remuk pastoktinggal lungo
C
 akeh wedok nyeraki
G
 aku bingung le milihi
D
 nganti senat senut
aduh pusing pala berbie

Em     Bm
 ora eling perkorone
C             G
 yen lagi mumbul-mumbul
Em              Bm
 ndem-ndeman ngasi tekan wengi
C             D
 ra nggagas sopo wae..

Reff:
      G              D
  yen sedino ora ngombe banyu surgo
  Em               Bm             C
  awak rasane lungkrah koyo digebuki
             G        D
  pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

      G              D
  yen sedino ora kambon banyu surgo
  Em                    Bm               C
  malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
          G            D
  uteke dadi mikir bongso perkoro
             (G)
  sing ora cetho

G
 aku ngombe, kowe ngombe
D
 nek wes penah rasah rese
Em
 nek iseh kurang ciune
Bm
 mending utang tebus wae wae
C
 jatah preman sak parkire
G
 tambah sing susah asule
D
rasah nangis mergo tresno
ning sandingmu ono konco

G
 gampang teler pulang kewer
D
 mlakune wes keser-keser
Em
 utekku yo melu geser
Bm
 ndelok dangdut langsung nyawer
C
 teko ngomah balang sapu
G
 bojo nesu aku mlayu
D
mending aku tuku ciu
ngombe bareng sedulurku

Em     Bm
 ora eling perkorone
C             G
 yen lagi mumbul-mumbul
Em              Bm
 ndem-ndeman ngasi tekan wengi
C             D
 ra nggagas sopo wae..

Reff:
      G              D
  yen sedino ora ngombe banyu surgo
  Em               Bm             C
  awak rasane lungkrah koyo digebuki
             G        D
  pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

      G              D
  yen sedino ora kambon banyu surgo
  Em                    Bm               C
  malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
          G            D
  uteke dadi mikir bongso perkoro
             (G)
  sing ora cetho
Lihat Semua :
  • Chord NDX A.K.A