Chord Gitar Nella Kharisma – Konco Mesra

Transpose : Autoscroll :
Reff:
          C             G
 Yen tak sawang sorote mri..patmu
     Am                  G
 janeku ngerti ono, ati sliramu
         F                Em
 nanging onone mung se..wates konco
    F                   G
 podo ra wanine ngungkapke tresno..

        C                       G
 Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
        Am                   G
 terpampang gambar waru ning atimu
         F                 Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F
 mung dadi konco mesra
        G          C  G
 mergo kependem cinta..

Intro : C..G..Am..G..
        F..Em..F..G..

*)
         C
Sungguh sayang aku tak bisa
     G
langsung mengungkapkan
  Am
perasaan yang ku simpan
  G
buat ku tak tenang..
 F
ini semua karena
     Em
hubungan pertemanan
     F      -G
kau sudah biasa
          C
anggapku sebagai kawan..

#)
Am               G
..Adem panas awakku
            F
gara-gara kamu
            C
nyibakke atiku
  G           Am
gati menyang aku..
                G
sampek kegowo turu
                  F
ngimpi ngusap pipimu
                 C
tansah nyoto keroso
   G          (Am)
konco dadi tresno

Am
..Nggereges awakku naliko mepet sliramu
G
..yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
F
..bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Em
..mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

Reff:
          C             G
 Yen tak sawang sorote mri..patmu
     Am                  G
 janeku ngerti ono, ati sliramu
         F                Em
 nanging onone mung se..wates konco
    F                   G
 podo ra wanine ngungkapke tresno..

        C                       G
 Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
        Am                   G
 terpampang gambar waru ning atimu
         F                 Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F
 mung dadi konco mesra
        G          C  G
 mergo kependem cinta..

Musik : C..G..Am..G..
        F..Em..F..G..

*)
         C
Sungguh sayang aku tak bisa
     G
langsung mengungkapkan
  Am
perasaan yang ku simpan
  G
buat ku tak tenang..
 F
ini semua karena
     Em
hubungan pertemanan
     F      -G
kau sudah biasa
          C
anggapku sebagai kawan..

#)
Am               G
..Adem panas awakku
            F
gara-gara kamu
            C
nyibakke atiku
  G           Am
gati menyang aku..
                G
sampek kegowo turu
                  F
ngimpi ngusap pipimu
                 C
tansah nyoto keroso
   G          (Am)
konco dadi tresno

Am
..Nggereges awakku naliko mepet sliramu
G
..yen tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
F
..bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Em
..mbiyen konco suwe sak iki tak tresnani

Reff:
          C             G
 Yen tak sawang sorote mri..patmu
     Am                  G
 janeku ngerti ono, ati sliramu
         F                Em
 nanging onone mung se..wates konco
    F                   G
 podo ra wanine ngungkapke tresno..

        C                       G
 Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
        Am                   G
 terpampang gambar waru ning atimu
         F                 Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F
 mung dadi konco mesra
        G          C
 mergo kependem cinta..

          C             G
 Yen tak sawang sorote mri..patmu
     Am                  G
 janeku ngerti ono, ati sliramu
         F                Em
 nanging onone mung se..wates konco
    F                   G
 podo ra wanine ngungkapke tresno..

        C                       G
 Yen kupandang gemerlap nyang mripatmu
        Am                   G
 terpampang gambar waru ning atimu
         F                 Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F
 mung dadi konco mesra
        G           C -G
 mergo kependem cinta..

Outro : C..G..Am..G..
        F..Em..F..G..
        C..
Lihat Semua :
  • Chord Nella Kharisma