Chord Gitar Nella Kharisma – Mung Sewates Konco

Transpose : Autoscroll :
Intro : G D Em Bm C G D..
        G D Em Bm C G D..

G           D
Naliko ati iki sedih
  Em                 Bm
Kowe sing ono sandingku
C           G
Naliko ati iki susah
  D
Kowe sing nggawe guyuku..

G           D
Naliko ati iki ketangis
  Em                Bm
Kowe sing ngusap eluhku
C                  G
Mung kowe sing ndadek'ake
        D
Senenge atiku..

Int. G D Em Bm C G D..

   Bm
S'nadyan kowe lan aku
  Em
Dudu sopo sopo
   Bm
S'nadyan kowe lan aku
 Em
Ora ono roso
            C          D
Ning pangertenmu ngluwihi
             G
Sing tak tresno..

Reff:
       Em
  Bungahe ati iki
       Bm
  Biso sesanding riko
           C
  Senadyan kowe neng atiku mung
  D
  Sewates konco
      Em
  Ketulis neng atiku
       Bm
  Ra bakal tak lalekno
            C
  Senadyan kowe mung konco
           D
  Sewates konco..
           G
  Sewates konco..

Musik : G D Em Bm C G D..
        Em Bm C D G..

G           D
Naliko ati iki ketangis
  Em                Bm
Kowe sing ngusap eluhku
C                  G
Mung kowe sing ndadek'ake
        D
Senenge atiku..

Int. G D Em Bm C G D..

   Bm
S'nadyan kowe lan aku
  Em
Dudu sopo sopo
   Bm
S'nadyan kowe lan aku
 Em
Ora ono roso
            C          D
Ning pangertenmu ngluwihi
             G
Sing tak tresno..

Reff:
       Em
  Bungahe ati iki
       Bm
  Biso sesanding riko
           C
  Senadyan kowe neng atiku mung
  D
  Sewates konco
      Em
  Ketulis neng atiku
       Bm
  Ra bakal tak lalekno
            C
  Senadyan kowe mung konco
           D
  Sewates konco..
           G
  Sewates konco..

Outro : G
Lihat Semua :
  • Chord Nella Kharisma