Chord Gitar Om Wawes – Aku Wis Trimo

Transpose : Autoscroll :
Intro : G..Dm G C..D# D
        G..

    G
tresnoku ra ngerti wektu..
   F#m            B            Em
suryo ngilang ganti wulan aku kleru..
   Dm        E                Am
ngedemke ati sing tuwuh mring sliramu..
 Cm
aku pancen kleru..

    G
tresnoku ra ngerti wektu..
   F#m            B            Em
nyawang potretmu tresnoku ora layu..
 Dm          E           Am
ora luntur kelindes lancipe wektu..
Cm
pancen salahku.. pancen salahku..

Reff :
    G
 ra iso tak peksakke..
   Dm            G
 roso tak pendem dewe..
          C
 ra bakal tak sampekke..
         D#         D
 kahanan ora sak mestine..

    G
 njero batin iki loro..
  Dm             G          C
 akeh sing urong iso tak ungkapke..
    D#           D       (G)
 nyawang sliramu aku wis trimo..

Musik : G..Dm G C..D# D
        G..

Reff :
     G
 (ra iso tak peksakke..)
    Dm            G
 (roso tak pendem dewe..)
           C
 (ra bakal tak sampekke..)
          D#         D
 (kahanan ora sak mestine..)

     G
 (njero batin iki loro..)
   Dm             G          C
 (akeh sing urong iso tak ungkapke..)
    D#           D       G
 nyawang sliramu aku wis trimo..
Lihat Semua :
  • Chord Om Wawes