Chord Gitar Om Wawes – Bedo Agomo

Transpose : Autoscroll :
Intro : C D G -E Am..
        C D G..D..

    G
bukane…. aku.. 
       C
ora gelem bertahan..
      Am     D
sejatine.. roso iki 
       G           -D/F#
seh pengen berjuang..
  Em       Bm          C       G
nanging.. ati iki ora iso diapusi..
       Am       D         G
rosoku iseh.. podo koyo wingi..

       G
ning dongaku mesti….
          C  
mesti tak sebut jenengmu..
       Am          D
aku nyuwun karo Gusti supoyo
 G            (G-D/F#)
iso dadi siji..
  Em         Bm
namun kenyataan..
        C           G
harapan tinggal kenangan..
       Am
ngapurane aku ora iso..
          C         D       G  G7
koyo sing dikarepke wong tuomu..

Reff :
             C         D       Bm
 aku bakal sadar…. lan iso nerimo..
 Em        Am           D       G
 awak dewe iki…. pancen bego agomo..
  G7       C
 ora iso dipeksakke
        D            Bm
 kasunyatane koyo ngene..
 Em             Am         D      G
 aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

Musik : Em..Bm..C D G..

 G
aku…. ngerti.. 
     C
iki udu penjalukmu..
       Am        D
senadyane awak dewe iki
      G
ora iso dadi siji..
      Em          Bm
cukup tinggal kenangan..
        C        G
mergo bedo keyakinan..
     Am
ora iso mlaku 
         D          G  G7
tanpo restu wong tuomu..

Reff :
             C         D       Bm
 aku bakal sadar…. lan iso nerimo..
 Em        Am           D       G
 awak dewe iki.. pancen bego agomo..
  G7       C
 ora iso dipeksakke
        D            Bm
 kasunyatane koyo ngene..
 Em             Am         D      G
 aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

  G7         C         D       Bm
 aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
 Em        Am           D       G
 awak dewe iki.. pancen bego agomo..
  G7       C
 ora iso dipeksakke
        D            Bm
 kasunyatane koyo ngene..
 Em             Am         D      G
 aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..
Lihat Semua :
  • Chord Om Wawes