Chord Gitar Om Wawes – Cerito Manis

Transpose : Autoscroll :
Intro : C D G -D/F# E
        Am D G..

 G
opo sih eling ro aku..
 Em
aku sing mbiyen ngisi uripmu..
C              Am
ngukir crito.. nganggo roso..
    D
tresno..

G
setahun wis berlalu..
  Em
rasaku masih sama seperti dulu..
C                Am
tetep tresno.. tetep tak jogo..
      D
tekan tuwo..

C                      D
nyawang lintang ning langit wengi iki..
   G      -D/F#      Em
ngelengke aku marang sliramu..
Am           F               D
senyumanmu.. nglalekke masalahku..

Int. C-D C-C-D-D

Reff :
   C                  D
 jodomu.. pancen dudu aku..
            G        D/F#        E
 sak ora-orane.. aku tau ngisi uripmu..
                 Am               D
 pancen mung sedelo.. nanging keroso.. 
         G
 tekan dodo..

        C               D
 mugo-mugo.. kowe iso bahagio..
              G           D/F#      E
 aku mung iso ndongakke.. seko nggriyo..
                Am               D
 maturnuwun wes nulis.. cerito manis..
          G
 ra tau tetangis..

Musik : D# F A# -Am G..
        Cm D..

C                      D
nyawang lintang ning langit wengi iki..
   G      -D/F#       Em
ngelengke aku marang sliramu..
Am           F               D
senyumanmu.. nglalekke masalahku..

Reff :
   C                  D
 jodomu.. pancen dudu aku..
            G        D/F#        E
 sak ora-orane.. aku tau ngisi uripmu..
                 Am               D
 pancen mung sedelo.. nanging keroso.. 
         G
 tekan dodo..

        C               D
 mugo-mugo.. kowe iso bahagio..
              G           D/F#      E
 aku mung iso ndongakke.. seko nggriyo..
                Am               D
 maturnuwun wes nulis.. cerito manis..
          G      Em
 ra tau tetangis.. hoo..
                Am               D
 maturnuwun wes nulis.. cerito manis..
          G-F-D F-G
 ra tau tetangis.. 
Lihat Semua :
  • Chord Om Wawes