Chord Gitar Om Wawes feat. Pendhoza – Sabaro Sedelo

Transpose : Autoscroll :
Intro : C..D..Am B Em..
        C..D..

G                   C
wis tak lilakke awakku..
  Am                 D
lungo mergo kewajibanku..
  Bm                     Em
ratau nyanding kui wis biasa..
           C         Am        D
sing tak pengen kowe tetep setia..

 G                   C
ojo senengmu salah paham..
    Am                  D
yen aku durung ngekei kabar..
  Bm                  Em
kabeh iki butuh perjuangan tenan..
       C       D       G
njogo ati.. mergo keadaan..

  Em           Bm
wingi ngucap kangen
         C         G
lewat telfon karo aku
  Em          Bm
bakal nunggu aku
         C         G
nadyan suwene lungaku

 Em        Bm
usapan eluhmu
            C        G
sing nggawe kowe ra ayu
 Am
aku mesti bali
           D
dinggo seliramu .. ho o..

Reff :
       C                     D
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Bm                     Em
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          C
 mung iso nyawang fotomu
            D
 nggo tombo kangen atiku..

        C                  D
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Bm                   Em
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           C
 ninggalke sliramu lungo
           D               G
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

Musik : C..D..Bm..Em..
        C..D..

       Em                       C
sing sabar nadyan kadang ra barengan
         G                    D
tresno kui pancen butuh perjuangan
        Em                  C
eling dalan ojo nganti kelendran
              G             D
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan 

        Em                      C
setyo kui pancen angel le nglakoni
         G                  D
aku percoyo kowe iso njogo ati
          Em                   C
senajan kadang aku pamit ora bali
         G                         D
nanging aku yo mung kowe sing nduweni ..

Reff :
       C                     D
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Bm                     Em
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          C
 mung iso nyawang fotomu
            D
 nggo tombo kangen atiku..

        C                  D
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Bm                   Em
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           C
 ninggalke sliramu lungo
           D               G    D
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..

       C                     D
 selawase kowe tetep ning atiku..
          Bm                     Em
 senadyan rogomu ora ning sandingku..
          C
 mung iso nyawang fotomu
            D
 nggo tombo kangen atiku..

        C                  D
 saktenane.. ati iki ora lilo..
          Bm                   Em
 nanging aku kudu tetep iso nrimo..
           C
 ninggalke sliramu lungo
           D               G   C-C G-G
 tak jaluk kowe.. sabaro sedelo..