Chord Gitar Om Wawes – Restu

Transpose : Autoscroll :
Intro : C..D..Bm..Em..D
        C..D..G..C-G

  G
tutupen matamu..
  D           B
rasakno angin wengi iki 
   Em
ngademke awakmu..
 E                       Am
ojo wedi aku ning sandingmu..
        D
tanpo mikir wektu..

   G
tentremke atimu..
  D         B
kahanan ora iso tok 
   Em
anggep angin lalu..
  E
kabeh wes digariske 
    Am
aku lan sliramu..
      D
raiso bersatu..

Reff :
               C             D
 tumitah amung sadermo nglakoni..
             Bm            Em
 romo lan ibumu ora ngrestoni..
           Am            D
 janjiku bakal.. tak tepati..
         G    G7
 lilakno yayi..

            C         D
 lesu lesah lamun pinisah..
         Bm           Em
 rosoku ora bakal berubah..
 D             C             D
 genggem tanganku.. percoyo aku..
               G
 tresnoku sliramu..

Musik : C..D..Bm..Em..D
        C..D..G..C-G

   G
tentremke atimu..
  D         B
kahanan ora iso tok 
   Em
anggep angin lalu..
  E
kabeh wes digariske 
    Am
aku lan sliramu..
      D
raiso bersatu..

Reff :
               C             D
 tumitah amung sadermo nglakoni..
             Bm            Em
 romo lan ibumu ora ngrestoni..
           Am            D
 janjiku bakal.. tak tepati..
         G    G7
 lilakno yayi..

            C         D
 lesu lesah lamun pinisah..
         Bm           Em
 rosoku ora bakal berubah..
 D             C             D
 genggem tanganku.. percoyo aku..
               G  Em  D
 tresnoku sliramu..

Outro : C..D..G G-G
Lihat Semua :
  • Chord Om Wawes