Chord Gitar Om Wawes – Terlantar

Transpose : Autoscroll :
Intro : G A D..

  D
bingung arep crito..
    Bm
cerito seko ngendi
      G             A           D
dalan uripku bedo karo wong liyane..
 B                        Em
ora iso di sanding wong tuo..
         A                       D
durung tau ngerti rasane digemateni..

        D
pancen iki wis dalanku..
        Bm
ora sah digawe ngelu..
      G                 A         D
saben menungso duwe cerito bedo-bedo..
 B                          Em
ono sing disepelekke wong liyo..
      A                            D
karo isih ono ora disanding wong tuo..

Reff :
   G          A        F#m
 tulung.. ngerteni awakku..
 B               Em
  seko buah cintamu..
           A
 mergo tresno sewengimu..

   G           A                 F#m
 tulung.. piye rasane kowe dadi aku..
 B                 Em
  turuku mesti kelingan..
        A           D
 fotomu sing dadi kenangan..

Musik : G F#m Em D
        G F#m -B Em A..

        D
pancen iki wis dalanku..
    Bm
ora sah digawe ngelu..
      G                 A         D
saben menungso duwe cerito bedo-bedo..
 B                          Em
ono sing disepelekke wong liyo..
      A                            D
karo isih ono ora disanding wong tuo..

Reff :
   G          A        F#m
 tulung.. ngerteni awakku..
 B               Em
  seko buah cintamu..
           A
 mergo tresno sewengimu..

   G           A                 F#m
 tulung.. piye rasane kowe dadi aku..
 B                 Em
  turuku mesti kelingan..
        A           D
 fotomu sing dadi kenangan.. ho oooo..

   G          A        F#m
 tulung.. ngerteni awakku..
 B               Em
  seko buah cintamu..
           A
 mergo tresno sewengimu..

   G           A                 F#m
 tulung.. piye rasane kowe dadi aku..
 B                 Em
  turuku mesti kelingan..
        A           D
 fotomu sing dadi kenangan..
Lihat Semua :
  • Chord Om Wawes