Chord Gitar Om Wawes – Tresno Semu

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em Bm C G -D/F#
        Em Bm C D

G       Bm
Aku tenanan
C           G
mbiyen gandengan
G          Bm
bebarengan ngadepi
C           D
urip sing keras tenan..

G            Bm
Nanging ra kuat
 C        G
atiku sekarang
Dm
rosoku ra karuan
 Bm
aku tok tinggal dewekan
  Dm          D     G
kowe tetep ra rumongso..

Reff :
      Em       Bm
 Sak umure uripku..
        C           G  D/F#
 tresno kuwi mung semu
 Em       Bm
 kowe ro aku..
         C            G   D/F#
 mung konco ngentekke wektu
 Em         Bm
 ojo mbok pikir..
      C              G  D/F#
 apik ku mung dinggo kowe
 Em         Bm
 aku wes nyerah..
       C              D     G  D
 mergo tresno wes ngremukke aku..

G            Bm
Nanging ra kuat
 C        G
atiku sekarang
Dm
rosoku ra karuan
 Bm
aku tok tinggal dewekan
  Dm          D     G
kowe tetep ra rumongso..

Reff :
      Em       Bm
 Sak umure uripku..
        C           G  D/F#
 tresno kuwi mung semu
 Em       Bm
 kowe ro aku..
         C            G   D/F#
 mung konco ngentekke wektu
 Em         Bm
 ojo mbok pikir..
      C              G  D/F#
 apik ku mung dinggo kowe
 Em         Bm
 aku wes nyerah..
       C              D     G
 mergo tresno wes ngremukke aku..

Musik : Bm Em C D
        Bm Em C Fm D

C          D
Sak tenane atiku
Bm             Em
yo mung dinggo awakmu
C                     D
kabeh iki mergo tresnomu.. yeee..

Reff :
      Em       Bm
 Sak umure uripku..
        C           G  D/F#
 tresno kuwi mung semu
 Em       Bm
 kowe ro aku..
         C            G   D/F#
 mung konco ngentekke wektu
 Em         Bm
 ojo mbok pikir..
      C              G  D/F#
 apik ku mung dinggo kowe
 Em         Bm
 aku wes nyerah..
       C              D     G
 mergo tresno wes ngremukke aku..

      Em       Bm
 Sak umure uripku..
        C           G  D/F#
 tresno kuwi mung semu
 Em       Bm
 kowe ro aku..
         C            G   D/F#
 mung konco ngentekke wektu
 Em         Bm
 ojo mbok pikir..
      C              G  D/F#
 apik ku mung dinggo kowe
 Em         Bm
 aku wes nyerah..
       C              D     G 
 mergo tresno wes ngremukke aku..
 C   Bm  G
 uu..uu..uu 
Lihat Semua :
  • Chord Om Wawes