Chord Gitar Overall – Nomer Loro

Transpose : Autoscroll :
Intro : G..Em..Am..D..G

    G            Em
Ditelateni.. digemateni..
  Am              D
disayangi.. setuluse ati..
   G               Em
penjalukku.. kowe iso ngerti..
  Am                      D
karep ati.. mung nyanding sliramu..

Int. C..Cm..G

 G                 Em
Aku ngerti.. isine atimu..
 Am                    D
ono tresno.. nanging dudu aku..
  G                Em
soyo suwe.. aku ngerasakne..
Am               D
awale bungah.. suwe-suwe..
  G     G7
bubrah..

Reff :
     C       D      Bm     Em
 Rasane ati iki.. koyo digebugi..
   Am     D           G
 koyo diantemi loro batin iki..
     C          D         Bm
 jaremu ning atimu amung aku..
        Em          Am
 rosomu mung dinggo aku..
        D           G
 jebule kowe mung kecu..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C..Cm..G

  C                     G  Em
Kowe.. rung iso ngikhlaske..
         Am         D           G
rung iso ngeculke.. tresno lawasmu..
 C                G  Em
aku.. kudu iso sabar..
      Am           D           G  G7
kudu iso nrimo.. dadi sing keloro..

Reff :
     C       D      Bm     Em
 Rasane ati iki.. koyo digebugi..
   Am     D           G
 koyo diantemi loro batin iki..
     C          D         Bm
 jaremu ning atimu amung aku..
        Em          Am
 rosomu mung dinggo aku..
        D           G  G7
 jebule kowe mung kecu..

     C       D      Bm     Em
 Rasane ati iki.. koyo digebugi..
   Am     D           G
 koyo diantemi loro batin iki..
     C          D         Bm
 jaremu ning atimu amung aku..
        Em          Am
 rosomu mung dinggo aku..
        D           G
 jebule kowe mung kecu..
Lihat Semua :
  • Chord Overall