Chord Gitar Paijo & Yati Pesek – Mendem Wedokan

Transpose : Autoscroll :
Intro : G C G C G G..

     G
mbok'e.. aku njaluk dikawinke..
  C           D
karo sopo to le..
                 G
sing penting ono nyawane..

Int. G C G C (4x) G..

       G
simbok simbok wetengku luwe..
    C
ono ketan aku tukokno..
       D
simbok simbok aku wis gede..
    C      D        G
ono prawan.. cobo takokno..

         G
thole thole ketane abang..
     C
dicampuri klopo parutan..
         D
thole thole rabine gampang..
       C         D       G
paling penting golek gawean..

Reff :
                         G
 aduh simbok penting kawinan..
      G               D
 aku iki wis mendem wedokan..
                      D
 aduh simbok ra iso turu..
        D
 awan bengi pengin pengin pengin
   G
 ketemu..

                        G
 ora gampang wong bebojoan..
        G                D
 kudu biso golek sandang pangan..
                       D
 yen mung nuruti mendemmu..
       D               G
 opo bojo kok pakani watu..

          G
yen mengkono mbok..
                G
aku tak nyambut gawe..
  C
golek duwit kanggo nikahan..
       D
iyo thole dongane mboke..
       C   D        (G)
moga wae biso kaleksanan..

Musik : G C G C (4x) G

       G
simbok simbok wetengku luwe..
    C
ono ketan aku tukokno..
       D
simbok simbok aku wis gede..
    C      D        G
ono prawan.. cobo takokno..

         G
thole thole ketane abang..
     C
dicampuri klopo parutan..
         D
thole thole rabine gampang..
       C         D       G
paling penting golek gawean..

Reff :
                         G
 aduh simbok penting kawinan..
      G               D
 aku iki wis mendem wedokan..
                      D
 aduh simbok ra iso turu..
        D
 awan bengi pengin pengin pengin
   G
 ketemu..

                        G
 ora gampang wong bebojoan..
        G                D
 kudu biso golek sandang pangan..
                       D
 yen mung nuruti mendemmu..
       D               G
 opo bojo kok pakani watu..

          G
yen mengkono mbok..
                G
aku tak nyambut gawe..
  C
golek duwit kanggo nikahan..
       D
iyo thole dongane mboke..
       C   D        (G)
moga wae biso kaleksanan..

Outro : G..Em..G..Em..
        D-D-C-C-D-D-C-C-D
        G-G-G-G
Lihat Semua :
  • Chord Paijo