Chord Gitar Pendhoza – Menyambut Lebaran

Transpose : Autoscroll :
Intro : G..A..F#m..Bm
        G..A..D

D         F#m          Bm
Wulan ramadhan uwes teko
        G      A        D
Wes kewajibane nindakke puoso
     Em        F#m       Bm
Kudu iso nahan howo lan nafsu
        G            A           D
Luwih sabar mboten pareng nesu-nesu..

D        F#m         Bm
Ayo podo golek ganjaran
            G     A        D
Mangkat taraweh karo tadarusan
    G        A           F#       Bm
Ojo lali zakate kuwi wes kewajibane
         G        A          D
Seng kelali ayo podo di elengke..

         G           A
Tetep kerjo senajane puoso
      F#               Bm
Dilereni le tumindak olo
        G         A          D  F#
Ora keroso delo meneh wes rioyo...

Reff :
   Bm       A          G           D
   Alhamdulillah diparingi umur panjang
    G           A              D
   Iso kumpul bareng neng dino lebaran
     Bm            A      G         D
   Podo ngelebur duso lan salam-salaman
         G          A          D
   Yen duwe salah mohon di maafkan..

         D
Wulan puoso wes lebar
nganggone klambi anyar
        A
Mangane roti nastar
ketupat opor ayam
        G                A        D   D-A
Kabeh seneng menyambut hari kemenangan..

           D
Sungkem ro wong tuane
sedulur lan koncone
          A
Ro tonggo teparone
ben kelebur dosane
         G        A      D
Seng megawe ojo lali THR're..

         G           A
Tetep kerjo senajane puoso
      F#               Bm
Dilereni le tumindak olo
        G         A          D  F#
Ora keroso delo meneh wes rioyo...

Reff :
   Bm       A          G           D
   Alhamdulillah diparingi umur panjang
    G           A              D
   Iso kumpul bareng neng dino lebaran
     Bm            A      G         D
   Podo ngelebur duso lan salam-salaman
         G          A          D   F#
   Yen duwe salah mohon di maafkan..

     Bm     A          G           D
   Alhamdulillah diparingi umur panjang
    G           A              D
   Iso kumpul bareng neng dino lebaran
     Bm            A      G         D
   Podo ngelebur duso lan salam-salaman
         G          A          D  
   Yen duwe salah mohon di maafkan..
         G            A         D 
   Yen duwe salah..mohon di maafkan..
Lihat Semua :
  • Chord Pendhoza