Chord Gitar Pepeh Sadboy – Kowe Neng Endi

Transpose : Autoscroll :
.
            C           D
kowe neng endi.. aku kangen..
             Bm
wes suwe ora ngabari..
 B         Em
opo kowe lali..
          Am
karo janjimu..
                 D
mbiyen ngancani aku..

C           D
 mergo ati iki..
C           G
 ora koyo biasane..
       Am
kangen karo esemu
      D
kange karo guyumu..

C              D
 uwes pirang sasi
C                G
 kowe ngilang ra ngabari
  Am
dungaku mung siji
  D
kowe sehat ati..

Reff :
             C          D
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Bm       B         Em
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           Am                  D
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              G                  G
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             C          D
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Bm        B          Em
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            Am                  D
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          G
 tekane ma..tiku..

Musik : Am..D..Em D C..
        Am..B..Em..E..

C            D
 lek nyatane wes duwe ganti
 G      D/F#     Em    D        C
aku.. lilo.. meski.. ati iki perih
          D
tak ikhlasno..

Reff :
             C          D
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Bm       B         Em
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           Am                  D
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              G                  G
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             C          D
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Bm        B          Em
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            Am                  D
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          G
 tekane ma..tiku..
 Em          Am                  D
  iling janjimu mbiyen ngancani aku..
           G
 tekane ma..tiku..
Lihat Semua :
  • Chord Pepeh Sadboy