Chord Gitar Pepeh Sadboy – Nyandingo Neng Aku

Transpose : Autoscroll :
Intro : G Bm Em
        Am E C D
        Bm E Am D D7

G           Bm
ra tau tak angen 
       Em
duweni kowe..
Am               E
tombo sing mbok angen 
        D
lalekno dekne..
                  Bm
sing mbok perjuangno
                E
nanging.. lungo karo wong liyo
     Am                 D  D7
lilakno.. percoyo ning aku..

G           Bm
ra tau tak angen 
       Em
duweni kowe..
Am               E
tombo sing mbok angen
        D
lalekno dekne..
                  Bm
sing mbok perjuangno
  B          E
nanging.. kabeh sio-sio..
      Am                  D
ikhlasno.. uwes tak ikhlasno..

Reff :
 C    D           Bm
  nyandingo ning aku.. 
    Em      Am
 percoyo atiku
     D
 aku ra bakal 
          G            G-Am
 nglarani koyo mantanmu..
 Bm    C           D       Bm
 wes.. cukup ikhlasno ono aku
      Em         Am
 sing dadi tombo atimu..
      C        D          C
 sing tau catu karo mantanmu..

Musik : C D B Em Am D G

G           Bm
ra tau tak angen 
       Em
duweni kowe..
Am               E
tombo sing mbok angen
        D
lalekno dekne..
                  Bm
sing mbok perjuangno
  B          E
nanging.. kabeh sio-sio..
      Am                  D
ikhlasno.. uwis tak ikhlasno..

Reff :
 C    D           Bm
  nyandingo ning aku.. 
    Em      Am
 percoyo atiku
     D
 aku ra bakal 
          G
 nglarani koyo mantanmu..
       C           D       Bm
 wes.. cukup ikhlasno ono aku
      Em         Am
 sing dadi tombo atimu..
      C        D          G  E
 sing tau catu karo mantanmu..

(Overtune)
 D     E          C#m
  nyandingo ning aku.. 
    F#m      Bm
 percoyo atiku
     E
 aku ra bakal 
          A
 nglarani koyo mantanmu..

       D           E      C#m
 wes.. cukup ikhlasno ono aku
      F#m         Bm
 sing dadi tombo atimu..
      D        E          A
 sing tau catu karo mantanmu..
      D        E          F#m    E
 sing tau catu karo mantanmu.. uu uu..
   D                E
 sepisan maneh.. hu uu..
               A
 percoyo neng aku..
Lihat Semua :
  • Chord Pepeh Sadboy