Chord Gitar Pepeh Sadboy – Sambate Ati

Transpose : Autoscroll :
Intro : C D G -D/F# Em
        Am..D..G..

  G            D          Em
sabendino kowe kok ngelarani..
  C             D      G
kebangetan gawe ajure ati..
          C
ngobong perasaan iki
          Bm            Em
mbek tego mblenjanji janji
      C
opo koyo ngene
     D              G  D
kowe seng tak tresnani..

  G              D            Em
kurang opo kabeh sing tak lakoni..
  C            D         G
kurang opo karo tresnaku iki..
         C
nelongso rasane ati
       Bm        Em
tego tegone ngapusi
      C
loro ati iki
     D            G
sing wis mbok paringi..

  C          D
cubo.. rungokno jerit..
  Bm      Em
jero ati iki..
     C
kowe tak sayang
    D             G
tegane ninggal janji..

C             D
wes.. tak lakoni kabeh..
  Bm         Em
karep penjalukanmu
     C
kowe sing tak tresnani
       D
tego tegone mblenjani..

Reff :
          C           D
 sambate ati.. wengi iki
                     Bm
 mergo kowe sing jalari..
           Em
 nglarani ati..
                   C
 biyen jarene janjimu..
                 D
 tresnomu sing gede
                        G
 nyatane mbok tinggalne aku..

         C           D
 lorone ati.. wengi iki
                      Bm
 ngempeh eluh dadi bukti..
           Em
 nglarani ati..
                 C
 bukti lorone atiku..
           D
 ajure urepku
                G
 amergo cintamu palsu..

Musik : C..D..Bm..Em..
        C..D..G..

  C          D
cubo.. rungokno jerit..
  Bm      Em
jero ati iki..
     C
kowe tak sayang
    D             G
tegane ninggal janji..

C             D
wes.. tak lakoni kabeh..
  Bm         Em
karep penjalukanmu
     C
kowe sing tak tresnani
       D
tego tegone mblenjani..

Reff :
          C           D
 sambate ati.. wengi iki
                     Bm
 mergo kowe sing jalari..
           Em
 nglarani ati..
                   C
 biyen jarene janjimu..
                 D
 tresnomu sing gede
                        G
 nyatane mbok tinggalne aku..

         C           D
 lorone ati.. wengi iki
                      Bm
 ngempeh eluh dadi bukti..
           Em
 nglarani ati..
                 C
 bukti lorone atiku..
           D
 ajure urepku
                G
 amergo cintamu palsu..
 Em               C
  bukti lorone atiku..
           D               G
 ajure urepku.. amergo awakmu..
Lihat Semua :
  • Chord Pepeh Sadboy