Chord Gitar Putri Andien – Wes Bedo

Transpose : Autoscroll :
Bm                  Em
 mbiyen kowe selalu perhatian..
Am              D       G
 saikine kowe kakean alesan..

Intro : G D/F# Em E
        Am E D..

G         C           G
saiki.. sikapmu wes bedo..
G             C         D
ra koyo.. pas pertama teko..
Bm                  Em
 mbiyen kowe selalu perhatian..
Am                D
 hal sepele iso dadi guyonan..

G           C        G
saiki.. wes bedo cerito..
 G              C          D
opo mungkin wes ono wong liyo..
Bm                  Em
 mbiyen kowe selalu perhatian..
Am              D       G
 saikine kowe kakean alesan..

Reff :
                  C
 saiki kowe angel dihubungi..
    D
 story mbok privasi..
     G             D/F#       E
 tak chatingi mung centang siji..
              Am
 kesel awakku ngenteni..
          D                G
 nganti wengi.. ora mbok balesi..

                     C
 yen pancen kowe wes ra tresno..
   D
 tulung ngomongo..
  Bm                    E
 ojo mung seneng gawe gelo..
               Am               D
 tak tutup cerito.. aku pamit lungo..
                 G
 timbang atiku loro..

Musik : C..D..Bm..E-Am-Bm-E
        Am..D..G..D..

G           C        G
saiki.. wes bedo cerito..
 G              C          D
opo mungkin wes ono wong liyo..
Bm                  Em
 mbiyen kowe selalu perhatian..
Am              D       G
 saikine kowe kakean alesan..

Reff :
                  C
 saiki kowe angel dihubungi..
    D
 story mbok privasi..
     G             D/F#       E
 tak chatingi mung centang siji..
              Am
 kesel awakku ngenteni..
          D                G
 nganti wengi.. ora mbok balesi..

                     C
 yen pancen kowe wes ra tresno..
   D
 tulung ngomongo..
  Bm                    E
 ojo mung seneng gawe gelo..
               Am               D
 tak tutup cerito.. aku pamit lungo..
                 G
 timbang atiku loro..
               Am               D
 tak tutup cerito.. aku pamit lungo..
                 C D G..
 timbang atiku loro..
Lihat Semua :
  • Chord Putri Andien