Chord Gitar Qasima – Sajadah Biru

Transpose : Autoscroll :
 
Intro : D F#m G A..

  D              F#m
sajadah biru.. seko sliramu..
  G                       A
dadi saksi bisu.. kwe ninggalke aku..
D                  F#m
aku ngerti.. tresnomu mung aku..
  G                       A
nanging kudu bekti.. karo wong tuamu..

  Bm
sujudku.. awan wengi..
     G
sesambating ati..
   Em       E           A
Ya Allah Gusti.. kuatke a..ti iki..


        D                   F#m
  lungo aku tak lungo soko urepmu
       G
  biso nyanding sliramu..
            A
  mung dadi impenku..

       D                   F#m
  mugo sajadah biru.. dadi kancaku..
         G                  A
  nglalekke sliramu.. lewat doaku..

     G                    Bm
  Ya Allah Gusti.. ikhlas ati.. iki..
    G                A                 D
  mugo sliramu.. bahagio.. karo wong liyo..

Int. D F#m G A
     Em F#m G E A

  D              F#m
sajadah biru.. seko sliramu..
  G                       A
dadi saksi bisu.. kwe ninggalke aku..
D                  F#m
aku ngerti.. tresnomu mung aku..
  G                       A
nanging kudu bekti.. karo wong tuamu..

  Bm
sujudku.. awan wengi..
     G
sesambating ati..
   Em       E           A
Ya Allah Gusti.. kuatke a..ti iki..

Chorus : 

      D                   F#m
lungo aku tak lungo soko urepmu
     G
biso nyanding sliramu..
          A
mung dadi impenku..

     D                   F#m
mugo sajadah biru.. dadi kancaku..
       G                  A
nglalekke sliramu.. lewat doaku..

      D                   F#m
lungo aku tak lungo soko urepmu
     G
biso nyanding sliramu..
          A
mung dadi impenku..

     D                   F#m
mugo sajadah biru.. dadi kancaku..
       G                  A
nglalekke sliramu.. lewat doaku..

   G                    Bm
Ya Allah Gusti.. ikhlas ati.. iki..
  G                A                 D
mugo sliramu.. bahagio.. karo wong liyo..
Lihat Semua :
  • Chord Qasima