Chord Gitar Reny Sasheta ft. Win Broto – Jurang Senggani Dadi Cerito

Transpose : Autoscroll :
Intro : G Bm Em Bm
        C Cm G..

    G                    Bm
tak rasak rasakne.. tansoyo ra karuan..
  Em                     Bm
lungamu ket kae wes ra tau enek kabar..
     C           Cm                  G
tak WA nek HP mu.. wes ra aktif nomermu..

  G                        Bm
langit sore iki nang taman jurang senggani..
  Em                   Bm
kelingan janjimu ora bakal ngloro ati..
        C         Cm                G  
nanging koe saiki.. wes ra tau ngabari..

Int. G  D/F# C  D

G               Bm
mas.. sepurane aku..
 Em                 Bm
ora.. sah ngarepne aku..
 C              Bm
iki.. dalan uripku..
 C             D
aku.. dudu jodomu..

G                     Bm
mas.. mung siji njalukku..
  Em              Bm
tulong.. lalekno aku..
 C               Bm
iki.. kabeh salahku..
    C        D         G  G-D/F#
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Em           Am
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     D                     G  G-D/F#
 senajan ati iki ngempet loro..
 Em            Am
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         D                    G
 yen tresno iki mung dadi cerito..

Musik : Bm C D Em Bm C D..

G               Bm
mas.. sepurane aku..
 Em                 Bm
ora.. sah ngarepne aku..
 C              Bm
iki.. dalan uripku..
 C             D
aku.. dudu jodomu..

G                     Bm
mas.. mung siji njalukku..
  Em              Bm
tulong.. lalekno aku..
 C               Bm
iki.. kabeh salahku..
    C        D         G  G-D/F#
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Em                Am
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     D                     G  G-D/F#
 senajan ati iki ngempet loro..
 Em            Am
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         D                    G  G-D/F#
 yen tresno iki mung dadi cerito..

 Em                Am
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     D                     G  G-D/F#
 senajan ati iki ngempet loro..
 Em            Am
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         D                    G
 yen tresno iki mung dadi cerito..