Chord Gitar Rindra Putra – Aku Ikhlas

Transpose : Autoscroll :
Intro : D..G A
        F#m Bm Em A D  

  D               A
matur nuwun.. wis tau ngancani..
        G     A           D
nanging saiki kowe mblenjani..
 D             A
aku eling.. lehmu nglarani..
  G                A           D
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Bm     F#m       G       D
 yowis rapopo.. atiku loro..
Bm     F#m
 yowis rapopo..
  G                   A
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 G    A        F#m           Bm
  aku wis lilo yen kowe ngliyo..
 Em         A          D
  tak dongakno kowe tambah bahagio..
 G    A      F#m           Bm
  aku rapopo yen kowe ngliyo..
  Em                A           D
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo..

Int. Bm F#m G D
     Bm F#m G..D..

 D             A
aku eling.. lehmu nglarani..
  G                A           D
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Bm     F#m       G       D
 yowis rapopo.. atiku loro..
Bm     F#m
 yowis rapopo..
  G                   A
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 G    A        F#m           Bm
  aku wis lilo yen kowe ngliyo..
 Em         A          D
  tak dongakno kowe tambah bahagio..
 G    A      F#m           Bm
  aku rapopo yen kowe ngliyo..
  Em                A           D
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo..

 G        A       F#m          Bm
  (kowe kudu lilo yen aku ngliyo..)
 Em          A          D
  (tak dongakno kowe tambah bahagio..)
 G        A        F#m        Bm
  (kowe kudu nrimo yen aku lungo..)
    Em            A           D
 (kudu ikhlas aku karo wong liyo..)

 G    A        F#m           Bm
  aku wis lilo yen kowe ngliyo..
 Em         A          D
  tak dongakno kowe tambah bahagio..
 G    A      F#m           Bm
  aku rapopo yen kowe ngliyo..
  Em                A           D
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo..
  G              A           D
 aku ikhlas kowe karo wong liyo..
Lihat Semua :
  • Chord Rindra Putra