Chord Gitar Safira Inema – Seni Menyakiti Hati

Transpose : Autoscroll :
Intro : C D Bm Em
        C D G
        C D Bm Em
        C D G

  G                    Em
Umpomo kowe ngerti rosoku iki..
C          D           G
 tulus lan ikhlas soko ati..
B                 Em
 tapi kowe uwes bedo..
      D             C
kowe uwes ro wong liyo..
             D
tak simpen loro jroning dodo..

Int. C D G F-F#-G

  G           Bm       Em       D
Kenangan ro kowe ora bakal lali..
C            D          G
 seng mbiyen wes tau ngucap janji..
B                    Em
 mbiyen kowe neng atiku..
          D         C
seng ngiseni bendinoku..
          D
malah natoni atiku.. (ho'a ho'e..)

Reff :
         C            D
 Aku wes ra nggagas kata cinta
     Bm              Em
 yen mung nggawe aku sengsara
       Am        D
 wes cukup loro iki..
       G
 ora bakal tak baleni..

     C          D
 Aku wes ora nduwe ati
     Bm        Em
 nganti mati roso iki
       Am         D
 berhenti dalam seni..
        G
 menyakiti hati..

Musik : C D Bm Em
        C D G..
        C D Bm Em
        C D G….
             (ho'a ho'e..)

  G           Bm       Em       D
Kenangan ro kowe ora bakal lali..
C            D          G
 seng mbiyen wes tau ngucap janji..
B                    Em
 mbiyen kowe neng atiku..
          D         C
seng ngiseni bendinoku..
          D
malah natoni atiku.. 

Reff :
         C            D
 Aku wes ra nggagas kata cinta
     Bm              Em
 yen mung nggawe aku sengsara
       Am        D
 wes cukup loro iki..
       G
 ora bakal tak baleni..

     C          D
 Aku wes ora nduwe ati
     Bm        Em
 nganti mati roso iki
       Am         D
 berhenti dalam seni..
        G
 menyakiti hati..

         C            D
 Aku wes ra nggagas kata cinta
     Bm              Em
 yen mung nggawe aku sengsara
       Am        D
 wes cukup loro iki..
       G
 ora bakal tak baleni..

     C          D
 Aku wes ora nduwe ati
     Bm        Em
 nganti mati roso iki
       Am         D
 berhenti dalam seni..
        G       D G
 menyakiti hati..
       Am         D
 berhenti dalam seni..
        G
 menyakiti hati..
Lihat Semua :
  • Chord Safira Inema