Chord Gitar Shepin Misa – Remuk

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em A D Bm
        Em A D..
        Em A D -A/C# Bm
        Em F# Bm..

Bm       A
yen.. pancene..
    G          D
wes ra ono tresno..
 Em        F#
ojo gawe gawe..
       Bm
seakan kowe sek sayang..

Bm       A
yen.. pancene..
     G           D
kowe duwe wong liyo..
        Em
mending ngomongo..
      F#       Bm
masio atiku loro..

Reff :
   Em      A
 remuk.. kabeh..
  D               Bm  -B
 angenan seng tak karepno..
  Em          A
 iso kumpul bebrayan..
         D
 nyawiji bareng awakmu..

  Em      A
 ajur.. kabeh..
     D          Bm -B
 tresnomu nglarani aku..
   Em          A
 kurang opo sampek..
        D
 kowe tego ninggal aku..

Musik : Em A D Bm -B
        Em F# G A..

Bm       A
yen.. pancene..
    G          D
wes ra ono tresno..
 Em        F#
ojo gawe gawe..
       Bm
seakan kowe sek sayang..

Bm       A
yen.. pancene..
     G           D
kowe duwe wong liyo..
        Em
mending ngomongo..
      F#       Bm
masio atiku loro..

Reff :
   Em      A
 remuk.. kabeh..
  D               Bm  -B
 angenan seng tak karepno..
  Em          A
 iso kumpul bebrayan..
         D
 nyawiji bareng awakmu..

  Em      A
 ajur.. kabeh..
     D          Bm -B
 tresnomu nglarani aku..
   Em          A
 kurang opo sampek..
        D
 kowe tego ninggal aku..

   Em      A
 remuk.. kabeh..
  D               Bm  -B
 angenan seng tak karepno..
  Em          A
 iso kumpul bebrayan..
         D
 nyawiji bareng awakmu..

  Em      A
 ajur.. kabeh..
     D          Bm -B
 tresnomu nglarani aku..
   Em          A
 kurang opo sampek..
        D
 kowe tego ninggal aku..
   Em          A
 kurang opo sampek..
        D
 kowe tego ninggal aku..
Lihat Semua :
  • Chord Shepin Misa