Chord Gitar Shinta Arsinta – Kembang Terate

Transpose : Autoscroll :
Intro : Em Bm Em..C Bm Em..
        D..Am..Bm..Em..

Em      Bm         Em
kembang kembang trate
       C          Bm       Em
tengah kolam koyo melu awe-awe
D                 Am
naliko aku nguntapake
  Bm                 Em
lungamu arep nyambut gawe
D                Am
naliko iku tak bisikke
    Bm            Em
tresnaku ngenteni kowe..

Em    Bm      Am
manuk manuk kedasih
        C        Bm        Em
kelak kelik koyo melu melu sedih
D                   Am
opo ra ngerti tak kangeni
    Bm             Em
suk kapan anggonmu bali
D                     Am
opo ra ngerti tak tresnani
   Bm           Em
mbiyen nganti saiki..

Reff :
          Em
 telung taun tak enteni kowe bali
    Em             Bm
 saiki katon merak ati
    B
 atiku dadi tido-tido
     C         Em
 opo kowe isih tresno
       C            Em
 tresnoku sing remboko
 B
 opo bakal musno..

Em   Bm       Em
bali songko merantau
      C       Bm         Em
opo kowe isih koyo dek semono
D                    Am
tekamu sasat lintang tibo
  Bm                Em
gumebyar koyo putro rojo
D                 Am
aku ra wani kondo tresno
  Bm          Em
koyo rikolo semono..

Musik : Em D Em..C Bm Em..
        D..Am..Bm..Em..

Reff :
          Em
 telung taun tak enteni kowe bali
    Em             Bm
 saiki katon merak ati
    B
 atiku dadi tido-tido
     C         Em
 opo kowe isih tresno
       C            Em
 tresnoku sing remboko
 B
 opo bakal musno..

Em   Bm       Em
bali songko merantau
      C       Bm         Em
opo kowe isih koyo dek semono
D                    Am
tekamu sasat lintang tibo
  Bm                Em
gumebyar koyo putro rojo
D                 Am
aku ra wani kondo tresno
  Bm          Em
koyo rikolo semono..

Outro : Em Bm Em..C Bm Em..
        D..Am..Bm..Em
Lihat Semua :
  • Chord Shinta Arsinta