Chord Gitar Shinta Arsinta – Rancangan Wesi

Transpose : Autoscroll :
Intro : Cm..Dm..D# F Bb..F..

Bb                   D#
matur suwun.. kanggo awakmu..
     F                      Bb
sing wes tau ono ning njero atiku..
    Cm
tresnamu sing gede..
           Dm
sing wes tau mbok ucapke..
         D#                   F
ora nyongko kene wis bedo dalane..

Bb                      D#
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  F                          Bb
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     D#             F           Bb
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
         D#
 wis tau berjuang..
                F
 tapi ra tau di pandang..
          Bb
 tep bertahan..
       F/A       Gm
 masio kelaran-laran..
 G                 Cm
 kabeh mung kanggo kowe..
                 F
 tresnaku ra sepele..
                     Bb
 malah sak penakmu dewe..

           D#
 wis cukup semene wae..
          F
 pedhot teko kene..
               Bb
 aku wes ora kuat..
       F/A           Gm
 yen koyo ngene dadine..
 G         Cm
 iki ngono ati..
                F
 dudu rancangan wesi..
                    Bb
 wes ra kuat mbok larani.

 Cm
 aku kudu sabar..
        Dm
 mbukak ati sing jembar..
           D#
 mergo tresno kui..
          F         Bb  F
 kabeh ra kudu nduweni..

Musik : Cm..Dm..D# F Bb..
        Cm..Dm..D# F Bb..F..

Bb                      D#
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  F                          Bb
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     D#             F           Bb
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
         D#
 wis tau berjuang..
                F
 tapi ra tau di pandang..
          Bb
 tep bertahan..
       F/A       Gm
 masio kelaran-laran..
 G                 Cm
 kabeh mung kanggo kowe..
                 F
 tresnaku ra sepele..
                     Bb
 malah sak penakmu dewe..

           D#
 wis cukup semene wae..
          F
 pedhot teko kene..
               Bb
 aku wes ora kuat..
       F/A          Gm
 yen koyo ngene dadine..
 G         Cm
 iki ngono ati..
                F
 dudu rancangan wesi..
                    Bb
 wes ra kuat mbok larani.

 Cm
 aku kudu sabar..
        Dm
 mbukak ati sing jembar..
           D#
 mergo tresno kui..
          F         Bb
 kabeh ra kudu nduweni..

   Cm
 kabeh wis tak wenehno..
 Dm
 manteb lan jiwo rogo..
   D#      F            Bb
 kowe karo dekne gawe loro..
Lihat Semua :
  • Chord Shinta Arsinta