Chord Gitar Shinta Arsinta – Rasah Ditutupi

Transpose : Autoscroll :
Intro : G..

             C          Bm
tak kiro tresnamu gur karo aku
          C          Em
podo karo aku sayang dirimu
        D         C
nanging nyatane lain
         D            G
kowe wis ono sing nyanding..

Int. C..Bm..C..D..

C                 Bm
 wiwit biyen jane jujur wae..
C             Em         D
 ora usah ditutup-tutupi koyo ngene..
C                Bm
 ben aku iso ngerteni..
Am                     D
 kowe ra kiro tak gondeli..

Reff :
               C                G
 yen ra sayang ora usah nguwei ati..
               C                 Em
 yen ra tresno ora usah nguwei roso..
-D         C                        G
 basan aku wis jeru kowe sek tas ngaku..
              A
 ono tresno liyo..
           C           D    G
 sing mbok tutupi ning mburiku..

Musik : C..Bm..Am D G..
        C Cm Bm E
        Am D G

C                 Bm
 wiwit biyen jane jujur wae..
C             Em         D
 ora usah ditutup-tutupi koyo ngene..
C                Bm
 ben aku iso ngerteni..
Am                     D
 kowe ra kiro tak gondeli..

Reff :
               C                G
 yen ra sayang ora usah nguwei ati..
               C                 Em
 yen ra tresno ora usah nguwei roso..
-D         C                        G
 basan aku wis jeru kowe sek tas ngaku..
              A
 ono tresno liyo..

           C           D    G
 sing mbok tutupi ning mburiku..
               C                G
 yen ra sayang ora usah nguwei ati..
               C                 Em
 yen ra tresno ora usah nguwei roso..
-D         C                        G
 basan aku wis jeru kowe sek tas ngaku..
              A
 ono tresno liyo..
           C           D    G
 sing mbok tutupi ning mburiku..
           Am          D   (Em)
 sing mbok tutupi ning mburiku..

Outro : Em..C..Em..C..
Lihat Semua :
  • Chord Shinta Arsinta