Chord Gitar Suci Tacik – Made in Cino (Tibo Tangi)

Transpose : Autoscroll :
C                F
 untung wae ati iki..
           G
gawenane pengeran..
        -F    Em
yen made in cino..
                 Am
wes mbiyen ajur-ajuran..
A         Dm              G
ngadepi kowe.. ra ono lerene..
             C
nggawe atiku kelaran..

Intro : C..Em..F..G..C..G..
kanggo kowe sing tau tak perjuangke
nanging ilang ra ono kabare,
malah milih wong liyo..

   C                Em
Gusti.. nopo sampun dalane..
         Am
sing tak perjuangke
A           Dm
malah milih wong liyo..
     Fm
bola bali konangan..
         C
ning garepe moto..
  Am    Dm
tego atine..
       G         C
ngiris-ngiris atiku..
(untunge opoooo..????)

Reff :
                 F
 untung wae ati iki..
            G
 gawenane pengeran..
         -F    Em
 yen made in cino..
                  Am
 wes mbiyen ajur-ajuran..
 A         Dm              G
 ngadepi kowe.. ra ono lerene..
              C       C7
 nggawe atiku kelaran..

         C      F
 jujur wae ati iki..
                  G
 jane wes remuk tenan..
           Em
 ngadepi kowe..
                    Am
 tibo tangi ku bertahan..
 A         Dm                 G
 endi janjimu.. sing mbiyen kae..
                   C
 nyapo ra sesuai kenyataan..

Musik : F..G..-F Em..Am A
        untung hati ini buatan Tuhan
        coba buatan china, pasti sudah hancur..
        Dm..G..C..

   C                Em
Gusti.. nopo sampun dalane..
         Am
sing tak perjuangke
A           Dm
malah milih wong liyo..
     Fm
bola bali konangan..
         C
ning garepe moto..
  Am    Dm
tego atine..
       G         C
ngiris-ngiris atiku..
(untunge opoooo..????)

Reff :
                 F
 untung wae ati iki..
            G
 gawenane pengeran..
         -F    Em
 yen made in cino..
                  Am
 wes mbiyen ajur-ajuran..
 A         Dm              G
 ngadepi kowe.. ra ono lerene..
              C       C7
 nggawe atiku kelaran..

         C      F
 jujur wae ati iki..
                  G
 jane wes remuk tenan..
           Em
 ngadepi kowe..
                    Am
 tibo tangi ku bertahan..
 A         Dm                 G
 endi janjimu.. sing mbiyen kae..
                   C
 nyapo ra sesuai kenyataan..

                 F
 untung wae ati iki..
            G
 gawenane pengeran..
         -F    Em
 yen made in cino..
                  Am
 wes mbiyen ajur-ajuran..
 A         Dm              G
 ngadepi kowe.. ra ono lerene..
              C       C7
 nggawe atiku kelaran..

         C      F
 jujur wae ati iki..
                  G
 jane wes remuk tenan..
           Em
 ngadepi kowe..
                    Am
 tibo tangi ku bertahan..
 A         Dm                 G
 endi janjimu.. sing mbiyen kae..
                   F       Fm
 nyapo ra sesuai kenyataan..
              C
 ra sesuai kenyataan..
Lihat Semua :
  • Chord Suci Tacik