Chord Gitar Syahiba Saufa – Gaun Ireng

Transpose : Autoscroll :
Intro : C G Am  Dm  G
        Em  Am  Dm C G

       C      
wektu iku
       G         Am
aku percoyo omongmu
            F
tak genggem janjimu
         G
tresnomu marang aku..
          Em
teko ning omahku
             Am
tembong ning wong tuoku
        Dm                  G
tekadmu bubar kate ngerabi aku..

            C
sing tak percoyo
      G       Am
amung harapan palsu
        F
kau khianati aku
       G
kecewa hatiku..
       Em
dirimu tak tunggu
          Am
sing teko undanganmu
        Dm              G
koyo ngene rasane ajur atiku..

Reff :
       Am
 tendo biru sing ngadeg
      Em
 ning ngarep omahmu
      F
 gaun ireng iki dadi saksi
 G
 tugel atiku..

       Am
 janur kuning melengkung
       Em
 mapag tekadku
    F           G
 o..ra kroso banjir iluh
      Am
 ning pipiku..
         Dm
 mendung peteng
      G
 ning atiku..

Musik : Am  Em  F  G
        Am  Em  F  G

            C
sing tak percoyo
      G       Am
amung harapan palsu
        F
kau khianati aku
       G
kecewa hatiku..
       Em
dirimu tak tunggu
          Am
sing teko undanganmu
        Dm              G
koyo ngene rasane ajur atiku..

Reff :
       Am
 tendo biru sing ngadeg
      Em
 ning ngarep omahmu
      F
 gaun ireng iki dadi saksi
 G
 tugel atiku..

       Am
 janur kuning melengkung
       Em
 mapag tekadku
    F           G
 o..ra kroso banjir iluh
      Am
 ning pipiku..

       Am
 tendo biru sing ngadeg
      Em
 ning ngarep omahmu
      F
 gaun ireng iki dadi saksi
 G
 tugel atiku..

       Am
 janur kuning melengkung
       Em
 mapag tekadku
    F           G
 o..ra kroso banjir iluh
      Am
 ning pipiku..
         Dm
 mendung peteng
      G
 ning atiku..

Outro : Dm  G  Am
Lihat Semua :
  • Chord Syahiba Saufa