Chord Gitar Via Vallen – Mung Titipan

Transpose : Autoscroll :
.
        G                 A
yen kelangan.. ikhlaske wae
             F#m                 Bm
kudu eling kabeh iki mung titipane
      -A    G                F#
mugo-mugo wae.. Gusti ngijabahi..
               Bm
diganti sing luwih..

Intro : G A F# Bm A-D
        E Gm D
      
     D               Bm
masa muda ku untuk bekerja
            G                  A
tak lupa berdo'a minta yang Kuasa
 F#               Bm
agar.. ku bisa mengangkat
 -A           D
derajat keluarga
      G     F#      G
tiada waktu hura-hura..
 A      G    A
aa aa.. a.. aa aa..

Reff :
         G                 A
 yen kelangan.. ikhlaske wae
              F#m                 Bm
 kudu eling kabeh iki mung titipane
       -A     G                 A
 mergo awak dewe.. ra melu nduweni
                D
 penting kowe kudu eling
 Gusti mboten sare..

            G                 A
 tapi ojo lali.. usaha sing gigih
                F#m            F#
 karo paling penting ndungo terus
           Bm
 marang Gusti..
       -A    G                F#
 mugo-mugo wae.. Gusti ngijabahi..
               (Bm)
 diganti sing luwih..

Musik : Bm A G A
        Bm A G A
        Bm A G F#m
        Em F#m A..
       
Reff :
         G                 A
 yen kelangan.. ikhlaske wae
              F#m                 Bm
 kudu eling kabeh iki mung titipane
       -A     G                 A
 mergo awak dewe.. ra melu nduweni
                D
 penting kowe kudu eling
 Gusti mboten sare..

   D -Em-F#m-G                 A
 tapi ojo lali.. usaha sing gigih
                F#m            F#
 karo paling penting ndungo terus
           Bm
 marang Gusti..
       -A    G                F#
 mugo-mugo wae.. Gusti ngijabahi
                Bm  A   G
 diganti sing luwih.. huwoo..

 A       G                 A
 yen kelangan.. ikhlaske wae
              F#m                 Bm
 kudu eling kabeh iki mung titipane
       -A     G                 A
 mergo awak dewe.. ra melu nduweni
                D
 penting kowe kudu eling
 Gusti mboten sare..

            G                 A
 tapi ojo lali.. usaha sing gigih
                F#m
 karo paling penting ndungo terus
           Bm
 marang Gusti..
       -A    G                F#
 mugo-mugo wae.. Gusti ngijabahi
                Bm A G A
 diganti sing luwih..

Outro :   Bm A G A
        huwo.. aa a..
           Bm
        ha aaa..
Lihat Semua :
  • Chord Via Vallen