Chord Gitar Vita Aprilia – Ayang Ayangmu

Transpose : Autoscroll :
Intro : C  G -F#m Em  D
        Am  Em  C  D..

                  C
ning saben tengah ing wengi..
D            Bm     B            E
 kelingan esemu.. endahing mripatmu..
    Am
hoo alus suoromu..
  C                Cm
luwese solahmu.. sekabehanmu..

Int. Em  D  C  D

              C            D
tak titepne roso.. kangen iki..
              Bm         B        E
liwat dongo wengi.. ning sabendinaku..
  Am
nadyan adoh panggonmu..
C          D
ati iki.. ono selawase..

           C             G
ayang ayangmu.. ora iso ilang..
          Em               D
ora iso lali.. seko pikir iki..
             C                   G
caramu nresnani aku.. naliko semono..
             Em
sing dadi alasan
                     D
jenengmu tetep ning atiku..
             G
ngasi wengi iki..

Reff :
        Em                   C
 matursuwun.. wis ono ning kene..
 G
 gawe maremku masio
      D
 mung sak kedhep moto..

 Em                   C
 sing ati ati lungamu tak lilakke..
 G               D
 mugo iki dadi dalan..
               (Am)
 bungahmu selawase..

Musik : Am  Em  G  D
        Am  Em  C  D..

           C             G
ayang ayangmu.. ora iso ilang..
          Em               D
ora iso lali.. seko pikir iki..
             C                   G
caramu nresnani aku.. naliko semono..
             Em
sing dadi alasan
                     D
jenengmu tetep ning atiku..
             G
ngasi wengi iki..

Reff :
        Em                   C
 matursuwun.. wis ono ning kene..
 G
 gawe maremku masio
      D
 mung sak kedhep moto..

 Em                   C
 sing ati ati lungamu tak lilakke..
 G               D
 mugo iki dadi dalan..
                Em      C
 bungahmu selawase.. ho o o..

 G
 gawe maremku masio
      D
 mung sak kedhep moto..

 Em                   C
 sing ati ati lungamu tak lilakke..
 G               D
 mugo iki dadi dalan..
                Am  F  -G  Am..
 bungahmu selawase..
Lihat Semua :
  • Chord Vita Aprilia