Chord Gitar Vivi Voletha – Amung Muspro

Transpose : Autoscroll :
Intro : G...
        D..C Bm Am D..

     G                    Em
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
        Am                     D
ning mburiku jebul siro mblenjani..
       G                   Em
wis ra perlu sliramu tak enteni
     Am                  D     Am Cm
riko bali ingsun wis ora.. sudi..

      G                 Em
perih rasane njero dodo iki..
      Am                   D
welas asihku malah mbok apusi..
       G                     Em
pancen tresno iki ra bisa nyawiji..
    Am                   D
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

Reff :
         G                   D
 tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
       Em                  Bm
 jebul janji janjimu amung muspro..
      C                      G
 siro tego lungo karo wong liyo..
         Am                      D
 ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

      G                   D
 prasetyamu.. kabeh amung semu..
              Em               Bm
 banget wis nggawe kuciwaning atiku..
        C                    G
 banjur saiki sliramu wis mlayu..
       Am                      D
 kabeh tresnomu jebule mung palsu..

Musik : C..B..Em D C Bm Am..B..Em..
        C..D..G D/F# Em D C..F..D..

     G                   Em
keronto ronto ning ati rasane..
      Am                    D
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
     G                   Em
uwis cukup semene awak'e dewe..
      Am                     D
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

Reff :
         G                   D
 tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
       Em                  Bm
 jebul janji janjimu amung muspro..
      C                      G
 siro tego lungo karo wong liyo..
         Am                      D
 ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

      G                   D
 prasetyamu.. kabeh amung semu..
              Em               Bm
 banget wis nggawe kuciwaning atiku..
        C                    G
 banjur saiki sliramu wis mlayu..
       Am                      D
 kabeh tresnomu jebule mung palsu..

Reff :
         G                   D
 tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
       Em                  Bm
 jebul janji janjimu amung muspro..
      C                      G
 siro tego lungo karo wong liyo..
         Am                      D
 ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

      G                   D
 prasetyamu.. kabeh amung semu..
              Em               Bm
 banget wis nggawe kuciwaning atiku..
        C                    G
 banjur saiki sliramu wis mlayu..
       Am                D
 kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..
 G
 hooo..oho..
Lihat Semua :
  • Chord Vivi Voletha