Chord Gitar Wawan Sudjono – Dukun Palsu

Transpose : Autoscroll :
Intro : G B Em Dm
        C Bm Am D..

    G            D/F#    F
yen tak sawang sawang kowe pancen ayu
  C                   D
gawe saben bengi aku ora biso turu
G            D/F#   F
nandang kasmaran karo esemu
C                     D
sing manis koyo manis rasane tebu..

G            D/F#       F
arep ngungkapke tresno sih durung wani
    C                     D
ora bagus lan ora sugeh kahananku iki
         G         D/F# F
duh mbah dukun tulungen putumu iki
  C                          D
kulo nyuwun jampi kangge nggayoh
         G
lintange ati..

Am           Bm
semar mesem, poso mutih
       C                   D
kadung kesengsem pantang mulih
Am          Bm
jarak cino, samber lilin
  C                A             D
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
    G             B          Em Dm
 pancen iki wis kebacut lakonku
   C            Bm     Am          D
 tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu..
  G           B         Em Dm
 opo iki sing salah jopoku
  C           Bm     Am            D
 opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

   C             D           Bm Em
 lahir batin aku ra bakal ikhlas..
           Am   D          G
 yen tresnaku.. ora mbok gagas
          C       D            Bm Em
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Am          D       G
 tak ndang budal.. golek dukun liyane..

Musik : Am..Bm..C D..
        Am..Bm..C A D..

Am           Bm
semar mesem, poso mutih
       C                   D
kadung kesengsem pantang mulih
Am          Bm
jarak cino, samber lilin
  C                A             D
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
    G             B          Em Dm
 pancen iki wis kebacut lakonku
   C            Bm     Am          D
 tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu
  G           B         Em Dm
 opo iki sing salah jopoku
  C           Bm     Am            D
 opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

   C             D           Bm Em
 lahir batin aku ra bakal ikhlas..
           Am   D          G
 yen tresnaku.. ora mbok gagas
          C       D            Bm Em
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Am          D       G
 tak ndang budal.. golek dukun liyane..
Lihat Semua :
  • Chord Wawan Sudjono