Chord Gitar Wawan Sudjono – Ra Metu Getihe

Transpose : Autoscroll :
Intro : G Em Am D
        Bm E Am D..

G
Wes mbok apusi..
    Em
aku mung biso meneng..
Am
wes mbok larani..
    D
aku seh tetep seneng..
    Bm
wes tak trimo kanti ikhlas
  E
lahir batinku..
   Am                   D
mergo gedene roso tresnaku..

G
Opo salahku..
        Em
kok nganti kowe tego..
Am
opo seh kurang..
         D
anggonku menehi roso..
  Bm
tulus tresnaku malah
     E
mbok sio-sio..
   Am
janji setia..
    D               G
kok kowe malah ngeliyo..

Reff :
          C   D               Bm
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 E                       Am
  perih sing ono ning njero dodo..
 Cm              G
  ra biso di ceritakke….

          C   D               Bm
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 E                       Am
  ra biso di sawang nganggo moto..
 D                      G
  mung biso tak rasakno perihe….

             D
 Ati kudu jembar..
                   G
 ben ora gampang ambyar..
    Em          Am
 Gusti nyuwun sabar..
         D           G
 mugo dekne enggal sadar..

Musik : C D Bm E
        Am Cm D..
               (e e we e e..)

G
Opo salahku..
        Em
kok nganti kowe tego.. (e.. ha'e)
Am
opo seh kurang..
         D
anggonku menehi roso.. (penak rondo)
  Bm
tulus tresnaku malah
     E
mbok sio-sio.. (e ha'o e ha'o e ha'o e e)
   Am
janji setia..
    D               G
kok kowe malah ngeliyo.. (o a o e)

Reff :
          C   D               Bm
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 E                       Am
  perih sing ono ning njero dodo..
 Cm              G
  ra biso di ceritakke….

          C   D               Bm
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 E                       Am
  ra biso di sawang nganggo moto..
 D                      G
  mung biso tak rasakno perihe….

          C   D               Bm
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 E                       Am
  perih sing ono ning njero dodo..
 Cm              G
  ra biso di ceritakke..

          C   D               Bm
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 E                       Am
  ra biso di sawang nganggo moto..
 D                      G
  mung biso tak rasakno perihe..

             D
 Ati kudu jembar..
                   G
 ben ora gampang ambyar..
    Em          Am
 Gusti nyuwun sabar..
         D           G
 mugo dekne enggal sadar..
Lihat Semua :
  • Chord Wawan Sudjono