Chord Gitar Yayan Orlando – Pengenku Siji

Transpose : Autoscroll :
Intro : G B Em..-D
        C Bm Am D..

G            D/F#  Em
banget suwene.. aku nunggu kowe..
C                    D
banget suwene.. sepi sing tak rasakne..
G             D/F#    Em
nganti seprene.. ora ono kabare..
   C         D          G
nandang roso koyo mengkene..

G             D/F#  Em
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
C                      D
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
G       F         E           Am
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   C             D             G D
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        G  E          Am       Cm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Em
 sing biso gemati..
     Am           C            D
 lan ngerteni.. roso jeroning ati..

        G      Dm           C      Cm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Em           Am       D           D# 
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : D#..A#..Am D G..
        C..Bm Em C..D..

G             D/F#  Em
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
C                      D
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
G       F         E           Am
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   C             D             G  D
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        G  E          Am       Cm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Em           Am 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   C            D
 roso jeroning ati..

        G      Dm           C      Cm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Em           Am       D          (D#)
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : D#..A#..Am D G..
        C..Bm Em C..D..

G                  Em
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
C                      D
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
G       F         E           Am
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   C             D             G D
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        G  E          Am       Cm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Em           Am 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   C            D
 roso jeroning ati..

        G      Dm           C      Cm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Em           Am       D           G  D
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

        G  E          Am       Cm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Em           Am 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   C            D
 roso jeroning ati..

        G      Dm           C      Cm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Em           Am       D           D# A# 
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..
Lihat Semua :
  • Chord Yayan Orlando