Chord Gitar Yeni Inka – Angel 3 (Panas Sitik Sambat Nyaman Sitik Sayang)

Transpose : Autoscroll :
Intro : C D Bm Em
        C D G..

  G           D
tangi turu mbukak HP..
    Em      Bm
ora ono notife..
C                  D          G
mung iso nyawang foto instagrame..
C              D
wis tak komen status'e..
           Bm       Em
nanging ra ono respone..
      Am          A           D
tekan seprene aku iseh jomblo wae..

Int. C D

  G         D
seko esuk tekan wengi
    Em          Bm
ra ono sing peduli..
C            D         G
larane marai nyesekke ati..
 C             D
opo wes pancen takdire..
         Bm       Em
kudu nerimo kahanane..
     C             D          G
mugi Gusti maringi sing luwih sae..

Int. C D G..

Reff :
       C         D
 panas sitik sambat..
        Bm      Em
 udan sitik sambat..
       C            D        G    G7
 dasar aku nyaman sithik.. sayang..

          C     D
 berlagak sok kuat..
          Bm    Em
 pasang badan tegap..
      C              D      G
 rupo sangar ning atine.. ambyar..

Musik : C D Bm Em
        C D G..
        Am Bm Cm D..

  G         D
seko esuk tekan wengi
    Em          Bm
ra ono sing peduli..
C            D         G
larane marai nyesekke ati..
 C             D
opo wes pancen takdire..
         Bm       Em
kudu nerimo kahanane..
     C             D          G
mugi Gusti maringi sing luwih sae..

Int. C D G..

Reff :
       C         D
 panas sitik sambat..
        Bm      Em
 udan sitik sambat..
       C            D        G    G7
 dasar aku nyaman sithik.. sayang..

          C     D
 berlagak sok kuat..
          Bm    Em
 pasang badan tegap..
      C              D      G
 rupo sangar ning atine.. ambyar..

       C         D
 panas sitik sambat..
        Bm      Em
 udan sitik sambat..
       C            D        G    G7
 dasar aku nyaman sithik.. sayang..

          C     D
 berlagak sok kuat..
          Bm    Em
 pasang badan tegap..
      C              D      G    Em
 rupo sangar ning atine.. ambyar..
      C              D      G
 rupo sangar ning atine.. ambyar..
      Am             D      G
 rupo sangar ning atine.. ambyar..

Lihat Semua :
  • Chord Yeni Inka