Chord Gitar Yeni Inka – Lemah Teles

Transpose : Autoscroll :
Intro : C Bm Am A
        Dm A Dm Fm -G

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
          Dm
nanging dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

Musik : C G Am Em
        F Em  Dm Fm
        F Em  Am
        Dm G 

  C      G        Am
Jujur.. ati iki loro..
  F           G         C
durung iso nompo kenyataan..
E                        A
 tanduran sing wes tak sirami..
          Dm
nanging dadi awu ireng..
        G
diobong karo kahanan..

C          G           Am
 Mbiyen janji bareng bareng..
F           G         C
 ngerasakke susah lan seneng..
E                Am
 saiki kowe medotke angen angen..
    F                   G
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

Reff :
         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C
 Gusti sing bakal bales..

         C           G
 Kowe mbelok ngiwo nengen..
       Am          Em
 tanpo nguwaske mburi..
       F           Em
 tak tabrak kowe loro..
     Dm       G
 iki salahe sopo..

       C             G
 Yen kowe wes ra tresno..
      Am              Em
 ngomongo ojo terus lungo..
      F       Em
 awas nemoni apes..
         Dm
 lemah teles..
       G            C   F C
 Gusti sing bakal bales..
Lihat Semua :
  • Chord Yeni Inka