Chord Gitar Yowis Ben – Lagu Galau

Transpose : Autoscroll :
Intro: G -Gsus4 G -Gsus4 F G (2x)
       G..

G
Jare ibuku
        Em
Luwih penak loro untu
      C         D
Loro ati gawe awak
      G   D
Iso kuru..

G
Gak iso maju
        Em
Mikir terus dalan buntu
         C          D
Mlongo karo galau saben
          G
Malem minggu..

Em      C          G
..Mikir kok dadi soro
Em       C          G     D/F#
..Nangis malah dadi sengsoro
Em    C          G  D
..Kakean mangan ati..
  C         D
Risi.. gatheli..

Reff:
            Em      C
  Wis tak lakoni kabeh
       G       D
  Sing kon karepi
           Em       C
  Ra perlu mikir pindo
            G         D
  Kowe sing tak tresnani..

            Em      C
  Wis tak lakoni kabeh
       G       D
  Sing kon karepi
           Em       C
  Ra perlu mikir pindo
         G         D
  Awakmu tak tresnani..

Musik: G..F G  
       G..F G  

(G)
Aku gak wedi
        Em
Nek misale kowe lali
      C
Karo opo sing wis
     D      G  (D)
Tak lakoni iki..

G
Dadi saiki
        Em
Sakwise kabeh wis mari
         C
Tak arep kowe iso
D
Ilang minggat lungo
wis rausah bali..

Em      C          G
..Mikir kok dadi soro
Em       C          G     D/F#
..Nangis malah dadi sengsoro
Em    C          G  D
..Kakean mangan ati..
  C         D
Risi.. gatheli..

Reff:
            Em      C
  Wis tak lakoni kabeh
       G       D
  Sing kon karepi
           Em       C
  Ra perlu mikir pindo
            G         D
  Kowe sing tak tresnani..

            Em      C
  Wis tak lakoni kabeh
       G       D
  Sing kon karepi
           Em       C
  Ra perlu mikir pindo
         G         D
  Awakmu tak tresnani..

Em      C          G
..Mikir kok dadi soro
Em       C          G     D/F#
..Nangis malah dadi sengsoro
Em    C          G  D
..Kakean mangan ati..
  C         D
Risi.. gatheli..

Reff:
            Em      C
  Wis tak lakoni kabeh
       G       D
  Sing kon karepi
           Em       C
  Ra perlu mikir pindo
            G         D
  Kowe sing tak tresnani..

            Em      C
  Wis tak lakoni kabeh
       G       D
  Sing kon karepi
           Em       C
  Ra perlu mikir pindo
         G         D
  Awakmu tak tresnani..

            Em      C
  Wis tak lakoni kabeh
       G       D
  Sing kon karepi
           Em       C
  Ra perlu mikir pindo
         G         D
  Awakmu tak tresnani..

Outro : G..
Lihat Semua :
  • Chord Yowis Ben